Mijn account
Koop nu, betaal later met Klarna♥ Gratis verzending vanaf €75 ♥

Het leukste leerzaam speelgoed voor baby’s

Door Anouk Rens op

Spelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van baby’s, daarom zetten wij het leukste leerzame speelgoed voor baby’s op een rijtje. Spelen met (educatief) speelgoed heeft een aantal voordelen voor je baby:

  • Het vergroot de fantasie en ruimtelijke ontwikkeling;
  • Het verbeterd de creativiteit en cognitieve vaardigheid;
  • Je baby werkt aan zijn hand-oog coördinatie;
  • Je kindje ontwikkelt de fijne motoriek.

Er zijn verschillende soorten speelgoed voor je baby zoals (voorlees)boekjes, rammelaars van CamCam Copenhagen en stapelbekers van Mushie. Hieronder vind je de BabyRoomBoom babyspeelgoed tips.

 De leukste (voorlees)boekje

Voorlezen is een ontzettend belangrijk onderdeel in de opvoeding van je kindje. Het vergroot de woordenschat en versterkt de band tussen ouder en kind. Je kan hier dus niet vroeg genoeg mee beginnen.

Baby's Allereerste Kijkboekje Vanaf 4 Weken

Baby's Allereerste Kijkboekje Vanaf 4 Weken

Al vanaf 4 weken kan je je baby het boekje Baby’s allereerste kijkboekje voorhouden. Leg het in de mozes wieg, in de box of op een speelkleed en je baby kijkt geboeid naar de contrasten tussen zwart-witpatronen en felle kleuren. Op deze manier stimuleer je op hele jonge leeftijd al de visuele ontwikkeling.

Voorleesboek Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje Nooitgenoeg 100 Eerste Woordjes Flapjesboek

Dit Rupsje Nooitgenoeg 100 eerste woordjes boekje van Eric Carle is een flapjesboek met de bekende Rupsje Nooitgenoeg. Met dit boekje leertje je dreumes op spelenderwijs zijn eerste woordjes. Wijs aan en zeg na met je favoriete rups.

Cam Cam Stoffen voorleesboekje Holiday vanaf 6 maanden

 CamCam Stoffen Voorleesboekje Holiday

Met je baby een boek ontdekken is bewezen leerzaam. Dit zachte, opvouwbare, interactieve voorleesboekje, speciaal voor baby’s, is van het Deense babymerk CamCam Copenhagen. Het boekje is dubbelzijdig en heeft aan elke kant 6 schattige illustraties in vakantiethema. Het boekje is gemaakt van gekreukt papier dat een ‘knisperend’ geluid maakt om de zintuigen van je baby te stimuleren.

Meer zacht speelgoed van CamCam Copenhagen

Vanaf 4 maanden gaat je baby naar speelgoed grijpen, een muziekdoos is dan heel leuk. Tussen de 4 en 6 maanden is speelgoed met geluid geschikt. Je baby geluid laten ontdekken met een rammelaar is natuurlijk het allerleukste dat er is.

CamCam Copenhagen muziekdoos ster

CamCam Muziekdoosje Ster Babyspeelgoed 

Bijkomend voordeel van deze schattige muziekdoos is dat je hem boven de wieg of ledikant kan hangen. Trek aan het koord en je baby is nog sneller in dromenland. De ster is gemaakt van 100% katoen en de ring van 100% esdoornhout.

CamCam Copenhagen rammelaar Beer

Camcam zachte rammelaar Beer

Dit schattige beertje heeft mooie details die de zintuigen stimuleren en is gemakkelijk vast te houden. Het beertje heeft een belletje dat nieuwsgierigheid bij je kleintje opwekt.

 Het leukste speelgoed van Mushie (0-3 jaar)

Het prachtige Mushie baby speelgoed is gemaakt in Denemarken, 100% non toxic en BPA vrij. Het kleurrijke speelgoed van Mushie is geschikt voor baby’s van 0-3 jaar. Wist je trouwens dat speelgoed ook hele leuke items kunnen zijn als je opzoek bent naar inspiratie voor kinderkamer decoratie?

Mushie Stapelbeker

 mushie-stacking-cups

Het stapelen van speelgoed helpt bij het ontwikkelen van zowel het lichaam als de hersenen en helpt de fijne motoriek te verbeteren. En natuurlijk is het het allerleukste voor je kleintje om de stapelbekertoren weer om te gooien. Deze stapelbekers zijn ook heel leuk voor je kleintje om mee te spelen in bad.

Mushie kinderspeelgoed ster in ster nesting star

 Mushie Kinderspeelgoed 0 tot 3 jaar Ster In Ster

Deze ‘Nesting Star’ set bevat 5 sterren die in elkaar passen. Kinderen vinden het geweldig om de kleuren te ontdekken en tegelijkertijd ontwikkelen ze hun fijne motoriek. Leuk speelgoed voor kinderen van 0-3 jaar.

Mushie kinderspeelgoed ringentoren

 

Mushie Speelgoed Ringentoren

Gegarandeerd urenlang speelplezier met de kleurrijke ringentoren van Mushie. Je kindje ontwikkelt zijn hand oog coördinatie terwijl hij probeert de ringen terug te schuiven op de goede plek. 

Benieuwd naar nog meer (houten)speelgoed? Bekijk dan onze leuke collectie speelgoed, knuffels en spenen. En uiteraard hebben wij ook handige opbergmanden die je kan gebruiken om speelgoed op te ruimen.

← Oudere post Vorige post →Laat een reactie achter