Mijn account
Koop nu, betaal later met Klarna♥ Gratis verzending vanaf €75 ♥

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

BabyRoomBoom  is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Den Haag met nummer: 78049237. BTW nummer: NL861246123B01 E-mail: sales@babyroomboom.nl

BabyRoomBoom hoofdkantoor (alleen op afspraak) Gentsestraat 166, 2587 HZ Den Haag.

Artikel 1. | Algemeen   

1.1 De Algemene Voorwaarden van BabyRoomBoom zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van BabyRoomBoom. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met BabyRoomBoom via sales@babyroomboom.nl

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling 

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. BabyRoomBoom verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen.

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij BabyRoomBoom kunt u kiezen uit verschillende beveiligde betaalmethoden: Ideal, Bancontact, PayPal, ApplePay en Creditcard.

3.2 Als BabyRoomBoom per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld. 

3.3 Alle productprijzen op BabyRoomBoom zijn inclusief btw. 

3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat BabyRoomBoom of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verifieerd door Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. | Levering

4.1 Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verstuurd via PostNL (met uitzondering van onze gepersonaliseerde items. Deze verzending duurt langer). Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele langere levertijden door vertraging bij PostNL. Wanneer het pakket is verstuurd, ontvangt u een PostNL link om het pakket te volgen. Ook zijn wij na verzending niet verantwoordelijk voor beschadiging van producten. 

Heb je vragen over de status van je bestelling, stuur dan een e-mail naar sales@babyroomboom.nl

4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, kunnen wij dit alleen nog aanpassen wanneer uw bestelling niet is verzonden. 

4.3 BabyRoomBoom verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt BabyRoomBoom de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen.

Artikel 5. | Zichttermijn

5.1 BabyRoomBoom streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar babyroomboominfo@gmail.com. Dan sturen wij u een e-mail met verdere instructies.

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

6.2 U kunt het pakket samen terugsturen naar: 

BabyRoomBoom
Gentsestraat 166
2587HZ Den Haag 

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.  

6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.   

6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.  

6.7 BabyRoomBoom kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

6.8 Er wordt geen restitutie verleend aan gepersonaliseerde items en sale items.

Artikel 7Copyright

7.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door BabyRoomBoom zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van BabyRoomBoom mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.
Artikel 8. Aansprakelijkheid

8.1 BabyRoomBoom is enkel aansprakelijk voor de totaalprijs van het gekochte product wanneer er schade wordt aangericht bij het gebruik hiervan. BabyRoomBoom is verder niet aansprakelijk voor andere schade, van welke aard dan ook.
8.2  BabyRoomBoom is niet verantwoordelijk voor eventuele verwondingen of overlijden tijdens het gebruik van de ringsling. Houd je altijd aan de veiligheidsregels tijdens het gebruik van de BRB dragdoek. 

Artikel 9. Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar sales@babyroomboom.nl, dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 12-5-2021.