BRB Ringsling Veilig Dragen

De voordelen van ringslings: makkelijk in gebruik, geen ingewikkelde knooptechniek en geen meters stof. ideaal om je baby snel op te pakken en neer te leggen en om je baby mee te nemen wanneer je op pad gaat. Een stijlvolle draagdoek met mat zwarte ringen waarmee je je makkelijk kan bedekken tijdens het borstvoeden.

De ringsslings van BRB draag je over één schouder en zijn een one-size fits all. Te gebruiken vanaf de geboorte tot je kindje ongeveer 10 kg is. De BRB draagdoek zijn gemaakt door Stichting Stunt, ontworpen met natuurlijke stoffen en matte ringen die aan één uiteinde aan de stof is vastgemaakt. De ring slings zijn volledig verstelbaar waarbij je je kindje op je buik of op je heup kan dragen.

Wanneer je de ringsling eenmaal een keer hebt gebruikt, kan je de stof in de ringen laten zitten. Op deze manier hoef je niet elke keer opnieuw de doek te knopen, slechts strakker of losser te maken met aan- en uittrekken. De ring slings zijn perfect te gebruiken voor newborns wanneer je kiest voor op de buik dragen. Wanneer je kindje ouder wordt, is dragen op de heup minder zwaar. Het is van groot belang dat de ring slings op de juiste manier worden gebruikt en de veiligheidsmaatregelen worden gevolgd. De stoffen zijn zacht, maar zeer sterk én de ringen zijn SGS getest en gecertificeerd. Bovendien zijn de ring slings sociaal geproduceerd.

Hoe draag je je kindje in een ringsling - TICKS

  1. TIGHT – Zorg dat de stof niet gedraaid is, deze breed over je schouder hangt en gelijk verdeeld is over je rug hangt. Verder zitten de ringen idealiter net onder je sleutelbeen wanneer je deze hebt aangetrokken. Trek de stof zo ver mogelijk over je arm zodat de volledige breedte wordt gebruikt. Zorg dat je de stof strak genoeg aantrekt zodat je je kindje niet hoeft te ondersteunen met je hand. Wanneer je voorover bukt ondersteun je je baby wel extra.

  2. IN VIEW OF ALL TIMES – Het dragen van je kindje is geweldig en veilig, maar gebruik altijd je gezonde verstand en houdt altijd zicht op je kindje. Controleer regelmatig of je kindje het niet te warm heeft en check de stof op slijtage;

  3. CLOSE ENOUGH TO KISS – Het hoofdje van je baby ligt hoog genoeg zodat je hem een kusje kan geven. Check regelmatig of je baby niet naar beneden is gezakt. Zorg dat de stof de nek van je baby ondersteunt, maar zorg ervoor dat de stof niet over het hoofdje is getrokken;

  4. KEEP CHIN OF CHEST – Tussen de borst en de kin moet minimaal 1 vinger passen zodat je kindje vrij kan ademen;

  5. SUPPORTED BACK – Breng de onderkant van de stof onder de billetjes van je baby. De billen horen lager te hangen dan de knieën (in een M vorm) voor een ergonomische houding van je baby. De rug van je baby heeft een mooie bolling.

 Indien je problemen ondervindt met de kwaliteit van de ring sling, neem dan contact met ons op via sales@babyroomboom.nl

Veiligheidsinstructies:

Draag de ring slings niet in de volgende situaties:

  • Tijdens het fietsen, op een motor of op een ander voertuig met wielen
  • Wanneer je je op het water bevindt
  • Wanneer je alcohol hebt gedronken
  • Wees extra voorzichtig wanneer je je baby draagt tijdens het koken

BabyRoomBoom is niet verantwoordelijk voor eventuele verwondingen of overlijden tijdens het gebruik van de ringsling.