Mijn account
Koop nu, betaal later met Klarna♥ Gratis verzending vanaf €75,- ♥

Over Oprichters Linde & Anouk

 

BabyRoomBoom is bedacht op een zondagmiddag midden in tijden van corona door twee zusjes Anouk & Linde. 'Er zullen wel veel baby's worden geboren over 9 maanden. Moeten we daar niet iets mee gaan doen?' en zo is het idee van BabyRoomBoom ontstaan. 

Normaal wegen we alle voors en tegens tegen elkaar af, maar dit voelde gelijk goed en we zijn daarom direct dezelfde dag van start gegaan met onze webshop waar we (vinden wij) de leukste lifestyle items voor kindjes en mama’s verkopen. Alles dat je op BabyRoomBoom ziet, hebben wij samen van A-Z opgezet. Constant zijn we bezig met het optimaliseren van de website, onze social media en zijn we op zoek naar de leukste producten die we kunnen verkopen.

Wij zijn opgegroeid in een gezin met 3 meisjes. Naast dat wij zusjes zijn, zijn wij ook dikke vriendinnen, moeder en tante. Anouk is in 2019 bevallen van haar zoontje en Linde vindt het geweldig om op haar neefje te passen. 

Hopelijk vinden jullie onze webshop net zo leuk als wij! Natuurlijk delen wij ook graag onze favorieten.

De 5 favorieten van Anouk:

1. Snuggle Me Organic Lounger: je moet er in investeren maar je gaat het elke dag gebruiken, beloofd!
2. Mom, You Got This! van de Huismuts: praktische tips en tricks voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. 
3. Bibs speen: 1 in je Studio Noos tas, 1 in je jaszak, 1 in het mozes wiegje en nog 1 als reserve ;)
4. De babykleding van Little Indians. De panther pyjama is all time favorite. Heerlijk zacht en van goeie kwaliteit.
5. De Himalaya Zoutlamp is onze bestseller. De zoutlamp komt uit de wereldberoemde zoutmijnen in de Himalaya, geeft een warme gloed en zorgt voor een goede nachtrust. Ook ideaal te gebruiken tijdens het voeden. 

De 5 favorieten van Linde:

1. Studio Noos Mom-Bag: deze mom-bag is namelijk ook heel leuk voor als je nog geen moeder bent, maar wel op zoek naar een handige shopper. Zo gebruik ik de tas bijvoorbeeld als ik boodschappen ga doen, als sporttas of als ik naar het strand ga. 
2. Draagdoek Ringsling: met deze BRB ringsling draag jij je kindje veilig dichtbij en wordt deze gegarandeerd jouw beste vriendin tijdens de momenten dat jij je handen even nodig hebt maar wel zonder dat je je kindje hoeft los te laten. 
3. Gepersonaliseerde ketting: deze ketting is heel speciaal om te geven en om te krijgen. Want hoe leuk is het om zo'n persoonlijk cadeau te krijgen waarvan je zelf kan bepalen wat erop komt te staan?!
4. Het mooiste nachtlampje van a la collection: Dit lampje past in elk interieur in elke kamer van je huis. 
5. Mushie Hydrofiele XL Doek (Gepersonaliseerd): de hydrofiele doek is ideaal voor pasgeboren kindjes en is ideaal voor het inwikkelen, tijdens het voeden, als droogdoek na het bad of als bescherming voor bijvoorbeeld de Snuggle Me Organic Lounger. 


Heel veel liefs, 
Anouk & Linde