Over Oprichters Linde & Anouk

 

BabyRoomBoom is bedacht op een zondagmiddag midden in tijden van corona door twee zusjes Anouk & Linde. 'Er zullen wel veel baby's worden geboren over 9 maanden. Moeten we daar niet iets mee gaan doen?' en zo is het idee van BabyRoomBoom ontstaan. 

Normaal wegen we alle voors en tegens tegen elkaar af, maar dit voelde gelijk goed en we zijn daarom direct dezelfde dag van start gegaan met onze webshop waar we (vinden wij) de leukste lifestyle items voor kindjes en mama’s verkopen. Alles dat je op BabyRoomBoom ziet, hebben wij samen van A-Z opgezet. Constant zijn we bezig met het optimaliseren van de website, onze social media en zijn we op zoek naar de leukste producten die we kunnen verkopen.

Wij zijn opgegroeid in een gezin met 3 meisjes. Naast dat wij zusjes zijn, zijn wij ook dikke vriendinnen, moeder en tante. Anouk is in 2019 bevallen van haar zoontje en Linde vindt het geweldig om op haar neefje te passen. 

Hopelijk vinden jullie onze webshop net zo leuk als wij! Natuurlijk delen wij ook graag onze favorieten.

De 5 favorieten van Anouk:

1. Snuggle Me Organic Lounger: je moet er in investeren maar je gaat het elke dag gebruiken, beloofd!
2. Mom, You Got This! van de Huismuts: praktische tips en tricks voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. 
3. Bibs speen: 1 in je Studio Noos tas, 1 in je jaszak, 1 in het mozes wiegje en nog 1 als reserve ;)
4. De babykleding van Little Indians. De panther pyjama is all time favorite. Heerlijk zacht en van goeie kwaliteit.
5. De Himalaya Zoutlamp is onze bestseller. De zoutlamp komt uit de wereldberoemde zoutmijnen in de Himalaya, geeft een warme gloed en zorgt voor een goede nachtrust. Ook ideaal te gebruiken tijdens het voeden. 


Heel veel liefs, 
Anouk & Linde