Geboortekaartjes trends

Een geboortekaartje versturen is een blijvende traditie wanneer er een kindje wordt geboren. De trends rondom geboortekaartjes wisselen daarentegen snel. Wij spraken de dames van Het Uilennestje Geboortekaartjes en zij hebben de geboortekaartjes trends van dit moment voor jullie op een rijtje gezet:

  1. Beertjes: De nieuwste trend van dit moment zijn geboortekaartjes met beertjes. De teddybeer, met zijn knuffelige uitstraling, symboliseert warmte, liefde en geborgenheid. Dit past perfect bij de geboorte van een kindje.
  2. Minimalistisch design: Eenvoud siert de geboortekaartjes van vandaag. Je ziet veel strakke, minimalistische ontwerpen met weinig franje maar met een sterke nadruk op typografie.
  3. Foliedruk: Laat de naam van het kindje van de kaart knallen met foliedruk. Geboortekaartjes met foliedruk zijn momenteel erg in trek vanwege hun luxe uitstraling en het extra vleugje elegantie dat ze toevoegen. Foliedruk is een techniek waarbij een dunne laag metallic folie op het papier wordt aangebracht, wat resulteert in een glanzend en opvallend effect. Je kunt  kiezen uit goudfolie, koperfolie, roséfolie of zilverfolie. De folie kan worden gebruikt om accenten toe te voegen aan een tekst of illustratie waardoor het kaartje een prachtige en luxueuze afwerking krijgt.
  4. Personalisatie: Maak het geboortekaartje extra bijzonder door een persoonlijke touch aan het kaartje te geven. Dit kan variëren van het toevoegen van een foto van de pasgeborene tot het kiezen van een ontwerp dat past bij de interesses of hobby's van de kinderen. Denk aan voetballende jongetjes of schommelende meisjes.
  5. Ronde hoeken: Naast traditionele rechthoekige kaartjes, kiezen ouders steeds vaker voor kaartjes met ronde hoeken. Een geboortekaartje met ronde hoeken straalt een zachte en moderne uitstraling uit, perfect voor ouders die op zoek zijn naar een subtiele twist.

Wil je alle trends van dit moment bij elkaar zien? Bekijk dan alle hippe geboortekaartjes voor jongens en de meest trendy geboortekaartjes voor meisjes. Ben je in verwachting van een tweeling? Bekijk dan hier de speciale tweeluik geboortekaartjes, hét ideale geboortekaartje voor een tweeling!

Of je nu kiest voor een tijdloos ontwerp of een gedurfde nieuwe trend, het belangrijkste blijft dat het geboortekaartje de komst van de nieuwe spruit op een mooie en betekenisvolle manier aankondigt.

← Oudere postLaat een reactie achter