Kinderwagen dekentje | Een persoonlijk cadeau

Een van deze ogenschijnlijk kleine maar belangrijke details is het kinderwagen dekentje. Terwijl het op het eerste gezicht misschien slechts een zachte laag lijkt om je kleintje warm te houden tijdens wandelingen, gaat het veel verder. Waarom is een kinderwagen dekentje zo belangrijk? 

Kinderwagen dekentje: welk materiaal kies ik?

Het meest voor de hand liggende doel van een kinderwagen dekentje is natuurlijk om je baby warm te houden, vooral tijdens koude wandelingen in de buitenlucht. Onze BRB Zachte Teddy Dekentje zijn van binnen gevoerd en daardoor ontzettend warm. Maar het biedt meer dan alleen fysieke warmte. 

Het is ontzettend belangrijk dat het materiaal niet pluist, waardoor je kindje er niet in kan stikken. Vandaar dat wij kiezen voor fleece en teddy stof. Dit is veilig vanaf 0 maanden oud. 

Welke maten zijn er voor een kinderwagen dekentje?

Er zijn ontzettend veel verschillende maten voor een kinderwagen dekentje. De gangbare maat is 80x100 cm en mocht dat nou ook precies de maat zijn die wij bij BabyRoomBoom hanteren. Deze deken is groot genoeg om je kindje lekker in te wikkelen, maar niet te groot waardoor jij je kindje bij wijze van kwijtraakt. 

In welk seizoen moet je een kinderwagen dekentje gebruiken? 

Dekentjes gebruik je altijd, in elk seizoen. Het is wel belangrijk dat het materiaal afgestemd wordt op het seizoen.

Welke trends zijn er?

Er zijn verschillende trends gaande op het gebied van kinderwagen dekentjes en bij babyroomboom hebben we verschillende dekens die perfect zijn voor elke pasgeborene. 

We hebben verschillende motiefjes en stoffen die inspelen op de laatste babydeken trends, zoals:

  • Zachte teddy (fleece look) babydeken met naam 
  • Babydeken met naam in de stijl modern naturel, een stijlvolle simplistische scandinavische babydeken (fleece look)
  • Teddy mousseline, met leuke teddy oortjes muts
  • Modern beige voor een frisse moderne, neutrale look geschikt voor elke ouder

Voeg iets persoonlijks toe aan je uitstapje, door het kinderwagen dekentje te personaliseren. Hoe kan dit beter dan de deken letterlijk te personaliseren met de naam van je kleintje. 

Kinderwagen dekentjeBaby dekentje

De veelzijdigheid van een kinderwagen dekentje:

Naast het gebruik in de kinderwagen, zijn deze dekentjes ook buitengewoon veelzijdig. Kinderwagen dekentjes kunnen dienen als speelkleed voor spontane picknicks in het park, als zachte ondergrond voor baby's tijdens het verschonen onderweg, of zelfs als improviserende borstvoedingsafdekking voor moeders die wat privacy willen tijdens het voeden. Wij hebben niet alleen de BRB dekens die veelzijdig zijn, maar neem de BRB Badcape. Deze deken is gevoerd met een 4-laagse hydrofiele doek. Handig voor na het douchen, maar ook om je kindje in te wikkelen in de kinderwagen. Het voorbeeld van een veelzijdig dekentje. (Zie bovenstaand de BRB Teddy deken en de BRB Badcape. 

Kinderwagen dekentje als cadeau:

Een pasgeboren kind is heel bijzonder, dus je wil dat jouw cadeau dat ook is. In plaats van een standaard cadeau waar veel mensen mee komen, kun je het heel persoonlijk maken door een babydeken met naam te geven. Personaliseer daarom een babydeken en geef een uniek geschenk!

Het laat zien dat je extra moeite hebt gedaan om iets unieks te creëren, speciaal voor de kleine. Dit zal elke ouder waarderen. Of gewoon voor jezelf: leuk voor later als speciale herinnering. 

Elke keer bij het zien en voelen van de deken worden mensen herinnerd aan jouw mooie cadeau!

 

Liefs, Willemijn 

← Oudere post Vorige post →Laat een reactie achter