5 items voor de stijlvolle mama (to be)

Deze 5 items voor de stijlvolle mama (to be) zijn absolute musthaves om te hebben. Van een prachtige draagdoek naar de perfecte Hydrofiele doeken en van Kenko Skincare naar gepersonaliseerde sieraden.

1. Draagdoek beige linnen foil BRB

draagdoek-ringsling-beige-linnen-foil-brb

Met de BRB draagdoek ringsling draag jij je kindje veilig en dichtbij. De draagdoek is betaalbaar, maatschappelijk geproduceerd en levert absoluut niet in op kwaliteit. Gebruik de BRB ringsling en je hebt je handen vrij tijdens het wandelen, een schoonmaaksessie of een kopje koffie. De BRB draagdoek wordt gegarandeerd jouw beste vriendin tijdens de momenten dat jij je handen even nodig hebt maar wel zonder dat je je kindje hoeft los te laten. Daarnaast heerlijk in de zomer vanwege de Linnen stof. 

Wanneer je kindje te zwaar wordt om op de buik te plaatsen, verander dan van houding naar de heup. Zo kan je een dreinende peuter toch nog dragen wanneer hij moe is van het lopen.

2. De gepersonaliseerde ketting XO Baby Love

gepersonaliseerde-ketting-baby-love

Hoe leuk is deze gepersonaliseerde ketting van XO Musthaves. Een ronde coin met aan de voorkant de naam van je kindje en op de achterkant plaats je de geboortedatum. Heb je meerdere kindjes? Geen probleem, er passen meerdere namen en data onder elkaar. Naast de coin hangt een klein hartje. De ketting is IP gold plated en verkleurt daardoor (bijna) niet. Ook leuk om cadeau te krijgen als je partner nog op zoek is naar baargoud.

3. Kenko Lichaamsolie voor mama’s en baby’s

kenko-lichaam-olie-moeder-en-baby-verzorging

Kenko lichaamsolie is een natuurlijk product dat je kan gebruiken tijdens je zwangerschap, voor het insmeren van je buik om zo stretchmarks tegen te gaan maar ook na de bevalling om je huid in te smeren na het douchen. De lichaamsolie is daarnaast ook heel goed te gebruiken voor baby’s. Een baby herkent de geur van zijn moeder uit duizenden en dit oergevoel heeft Kenko vertaald naar een verzorgingslijn.

4. Wagle Stroller kinderwagen en reiswieg

wagle-stroller-kinderwagen-en-reiswieg

De Wagle Stroller kinderwagen en reiswieg is ontworpen door zangeres Jennifer Ewbank. Leuk feitje, de stof is gemaakt van gerecyclede petflessen. De kinderwagen groeit met je kindje mee, van kinderwagen naar buggy. Ook belangrijk, de kinderwagen heeft een stevig frame, rijdt licht en is gemakkelijk op te vouwen.

5. Hydrofiele doeken (Gepersonaliseerd)

Je kan nooit genoeg hydrofiele doeken hebben. Dat is een ding waar niet over gelogen is. De ene dag heb je er 20 en de andere dag heb je er opeens geen een. Daarom zijn deze hydrofiele doeken echt een must-have! Ze zijn zacht, ademend en in verschillende maten beschikbaar. 

Je kan ze gebruiken om je kindje schoon te maken, op neer te leggen, tussen jou en hem/haar in te leggen of terwijl, ze zijn overal voor te gebruiken!

Vorige post →Laat een reactie achter