Mijn account
Koop nu, betaal later met Klarna♥ Gratis verzending vanaf €75 ♥

De 5 musthaves voor newborns

Door Anouk Rens op

Voor mij is het hebben van een eigen webshop hetzelfde als een kind die je loslaat in een snoepwinkel. Maar wat zijn nou de echte musthaves voor newborns. Als kersverse mama van de 2de deel ik graag de items, die ik dagelijks gebruik. Van de Himalaya zoutlamp tot de BRB teddy mousseline badcape. En natuurlijk de zachte teddy babydeken en Snuggle Me organic lounger. 

1. De Himalaya zoutlamp

De Himalaya zoutlamp geeft een mooi warm rood licht. Ik zet hem aan wanneer Bodi in zijn bedje ligt en de gordijnen dichtzijn. Daarnaast gebruik ik het lampje ook s’ nachts tijdens het voeden. Door het rode licht wordt de aanmaak van melatonine niet verstoord en slaapt iedereen weer snel verder.

Uiteraard ben ik bevooroordeeld over de producten van ons eigen BRB merk maar ik zeg je eerlijk dat ik de badcape dagelijks gebruik. De badcape gebruikte ik de eerste paar dagen na de geboorte van Bodi als wikkeldoek, maar inmiddels hangt die aan de verwarming in de badkamer. Door de 5-laagse mousseline voering is de badcape perfect de tebruiken na het badje, zowel voor mijn baby als voor mijn peuter van 3 jaar. Qua verzorging gebruik ik de Kenko badolie en de Kenko lichaamsolie.

3. De Snuggle Me Organic Lounger

De Snuggle Me Organic Lounger ligt bij ons in de box en Bodi kan er uren in slapen. Over hem heen leg ik de BRB zachte teddy babydeken. Zo gezellig als hij toch bij ons in de woonkamer is, maar wel lekker kan slapen. Als ik ergens langere tijd op visite ga, neem ik de Snuggle Me Lounger ook mee, zodat Bodi daarin kan rusten. Ter bescherming van de lounger ligt er een gepersonaliseerde Mushie hydrofiele doek xl overheen. 

4. De Studio Noos Mom Bag

Studio_noos_mom_bag

Ik was vergeten hoeveel spullen je meeneemt met een baby. Ik gebruik de Studio Noos mom bag als ik op pad ga. En wat zit er in ieder geval in de tas? Een pouch, zodat de luiers en doekjes schoon blijven, een Mushie hydrofiele doek, een set schone babykleren en een speentje.

5. De Lil Atelier outerwear

Lil Atelier buitenpak

Bodi is in oktober geboren en helaas is dat niet het seizoen om lekker met hem naar het strand te gaan. Ik vind het wel heerlijk om met hem buiten te wandelen. Als ik hem draag in de BRB draagdoek, doe ik het wollen babypak bij hem aan. Als ik Bodi meeneem in de wagen, draagt hij de slaapzak met capuchon.

 

Hopelijk heb je wat aan deze tips en bij vragen kan je ons altijd berichten.

Veel liefs, Anouk

P.s. sorry voor de babyspam op insta ;)

← Oudere postLaat een reactie achter