De 5 musthaves voor newborns

Voor mij is het hebben van een eigen webshop hetzelfde als een kind die je loslaat in een snoepwinkel. Maar wat zijn nou de echte musthaves voor newborns. Als kersverse mama van mijn eerste kindje deel ik graag de items, die ik dagelijks gebruik. Van de gepersonaliseerde aankleedkussen hoes tot de BRB teddy mousseline badcape. En natuurlijk de zachte teddy babydeken en Snuggle Me organic lounger. 

1. (Gepersonaliseerde) Aankleedkussen hoes

De aankleedkussen hoes van Mushie is van 100% katoen en is voorgewassen voor zachtheid tegen de tere babyhuid. Mijn kleintje vindt het heerlijk om daarop te liggen, op elk moment van de dag. Na haar badje tot nu haar slaapje. Mousseline blijft ademend terwijl het je baby warm en knuffelig houdt. Omdat je deze hoes kan personaliseren maakt het je babykamer nog persoonlijker en een feest om er binnen te gaan

2. BRB teddy mousseline badcape

Uiteraard ben ik bevooroordeeld over de producten van ons eigen BRB merk maar ik zeg je eerlijk dat ik de badcape dagelijks gebruik. De badcape gebruikte ik de eerste paar dagen na de geboorte als wikkeldoek, maar inmiddels hangt die aan de verwarming in de badkamer. Door de 5-laagse mousseline voering is de badcape perfect de te gebruiken na het badje. Nu ze nog klein is, maar ook tot en met peuter jaren. Qua verzorging gebruik ik de Kenko badolie en de Kenko lichaamsolie.

3. De Snuggle Me Organic Lounger

De Snuggle Me Organic Lounger ligt bij ons in de box en mijn kleintje kan er uren in slapen. Over hem heen leg ik de BRB zachte teddy babydeken. Zo gezellig als hij toch bij ons in de woonkamer is, maar wel lekker kan slapen. Ter bescherming van de lounger ligt er een gepersonaliseerde Mushie hydrofiele doek xl overheen of het kleinere maatje. 

4. BabyRoomBoom Knuffeldoekjes

De zachte BRB knuffeldoekjes zijn een heerlijke en vrolijke toevoeging aan de spullen van je kleintje. Nu mijn kleintje bijna een half jaar is, vindt ze het heerlijk om dingen vast te houden. Deze zachte hydrofiele stof is er eentje die ze niet meer los wilt laten. Daarnaast zijn ze ook perfect als uniek cadeautje en zijn ze beschikbaar in heel veel verschillende kleuren en soorten

5. De BRB Babyslofjes met Veter

Baby's trappen de hele dag door met hun voetjes. Wat ontzettend lief is, maar ontzettend onhandig wat betreft het warm houden van je kleintje. Daarom raad ik iedere ouder deze Babyslofjes met Veter aan. Ze zijn warm, staan leuk, je hebt ze in verschillende kleuren en het belangrijkste: ze zijn niet uit te trappen door je kleintje! 

Daarnaast zijn ze van merino wol gemaakt. Heerlijk voor elk seizoen en nogmaals, perfect voor baby's die hun voetjes niet stil kunnen houden. 

Hopelijk heb je wat aan deze tips en bij vragen kan je ons altijd berichten.

Veel liefs, Willemijn 

← Oudere post Vorige post →Laat een reactie achter